Vári Zoltán Membership Officerünk, összeállított egy kis információt a különböző tagságokról, illetve opciókról, HOG-os használható dolgokról. 

HOG tag csak az lehet akinek Harley-e van, és az éves HOG tagsági dijat befizette, illetve Life Member, aki egy életre megvette a tagságot.

Dijak 2016 január 1-től:

Teljes tagoknak

  • Éves dij €75
  • Life dij €750

Benzintyúk/pártoló tag

  • Éves dij €40
  • Life dij €400

Minden rendes tag beléptethet pártoló tagot, amit a saját HOG online profiljában tud hozzáadni.

A Hölgy motor tulajdonosok akik HOG tagok, szintén az online profiljukban tudják beállitani az adataiknál maguknak (my profile), hogy "Ladies of Harley" tagok, ami nem kerül semmi extra költségbe.

Sokan szeretnék a feleségüket, barátnőket HOG felvarrókat viselve látni, ennek feltétele a partoló tagság!

Kérek mindenkit aki ezt szeretné, vásárolja meg az éves vagy a life tagságot párjának, mert anélkül ez nem megy!

Aki HOG tag és új motort vásárol annak egy évvel meghosszabbítják a tagságát, ha megadja a dealernek a tagszámát, vagy ha life member akkor átruházhatja az új motorhoz kapott tagságot más HOG tagra akinek így egy évvel hosszabbodik a tagsága, vagy akár más Harley tulajdonosra, vagy családtagra, hozzátartozóra.

Fontos lehet tudni, hogy számít az is, hogy mikor lettél először HOG tag, ugyanis 10 és 25 év tagság után speciális felvarró jár ami azért nem semmi!

Lépésről lépésre leirom a teendőket a weboldalon, hogy könnyebb legyen a honlapot navigálni.

Be kell lépni az email cimeddel az alábbi linken; 

www.members.hog.com 

Akinek van HOG tagsága annak kell lennie saját profiljának, mert anélkül nem tudta volna létrehozni, illetve nem tudja megújitani.

Ha valakinek nincs akkor "create profile",  vagy belépés az email cimmel kóddal, ha elfelejtetted a kódot akkor, a "forgot password"-ra kell menni és beirni az emailcimed es elküldik az új kódot. 

Belépés után "membership"-nél kell a leguruló menüből a "Manage membership"-re kattintani.

Itt újra a "manage membership"re kattintani 

Itt a menüben lehet megújitani a tagságot, "renew membership", vagy "convert to full or life" illetve hozzáadni pártoló tagot, "add a member".

A következő lépésben ki kell választani a tagságot, lehet "full membership" ill. "full life membership"- vagy "new associate" ill "new associate life" a hozzátartozónak.

Egy pár gondolat tőlem:

Azt gondolom a csapat minden tagja élete végéig motorozni akar, ezért én azt javaslom mindenkinek, hogy vegye meg a "life membership"-et magának is, illetve párjának is!

Tiz év áráért megkapod egy életre, és nem kell vele bajlódni minden évben, és ugye a Harleysok 100 évig élnek, úgyhogy ez gazdaságosabb.

Vissza az eredeti tárgyhoz:

Meg kell adni a HD VIN számot (alvázszám)

"Sponsoring member number" ami a saját HOG számod.

A hozzátartozó nevét, és azalatt ki kell jelölni a "Ladies of Harley"-t "YES"

Ez nem kerül extra költségbe, csak a pártoló tagdijat kell fizetni évente, vagy megvenni egy életre! Amit ehhez plusszba kapnak, az egy kis Ladies of Harley (LOH) felvarró és egy LOH pin az elsö évben, illetve minden évben ők LOH pint kapnak amin az év is szerepel.

Értelem szerüen a Cimet kitölteni, emailcimet megadni, nyelvet kiválasztani, ami az emailek illetve levelek és hog ujság, HOG E-magazine nyelvezetét jelenti. Ha ki van minden töltve ahol csillag van akkor "continue to confirm"

A következő oldalon az adatokat és cimet kell ellenőrizni, illetve ha évi dijat fizetsz akkor automatikus ujitást lehet kérni az "auto renew" kockát kipipálva.

Ha minden ok akkor "continue to checkout"

visa vagy mastercarddal lehet fizetni A "finish"-re kattintva

Itt kell a kártya szám, a CSC szám a kártya hátulján a 3 utolso szám, lejárati illetve kezdeti dátum, ha minden ok akkor klikk a "proceed"-re,  es lehet izgatottan várni a konfirmációt, illetve hat hét múlva a kis csomagot, és kész.

Extra hasznos dolgok a HOG tagsággal:

Ha valaki véletlenül Milwaukee-ba téved, a HOG kártyájával ingyenesen látogathatja meg a Harley múzeumot! Egy egész nap mire körbejárja az ember (20 hold a területen).

A HOG Assistance-ról pár szó:

Ha valaki új motort vesz, azzal automatikusan egy évre jár az assistance, ami éves dij fizetés ellenében hosszabbitható.

Főbb lényege, ha lerobbansz európában, vagy elveszíted a kulcsodat, akkor elszállitjak a motorodat a legközelebbi szervizig ingyen, illetve ha kifogy a benzined a világ végén, akkor visznek neked és csak a benzin árát kell kifizetni.

A HOG tagság nem keverendő össze a HOG assistance-al, mivel az assistance szolgáltatás nem jár a HOG tagsággal!

Remélem a fenti infok segítségetekre lesznek, ha valakinek további segitségre van szüksége, az irjon emailt a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre.

<<  Október 2017  >>
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
        1
  2  3  4  5  6  7  8
  9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     

Open Road Fest

HDB

Four Rivers Chapter