KISOKOS A H.O.G tagságról

 

 

 

Ha vadonatúj, 0-kilométeres Harley-Davidsonoddal kigurulsz a kedvenc márkakereskedődtől, hirtelen bele is csöppensz a jóba, azaz automatikusan jár neked egy éves H.O.G tagsági díj. Ez ajándék a Harley-Davidson H.O.G  részéről, bízva abban, hogy ha egyszer belekóstoltál a Harley-family érzésbe, onnantól nem is akarsz elhagyni minket.

Az, hogy chapter tag leszel-e, vagy magányos farkasként járod az utakat, már a te döntésed.

Nekünk, a magyarországi H.O. G - tagoknak,életünk egyik legjobb döntése volt, hogy  egyúttal chapter tagok is lettünk.

 

Milyen H.O.G tagsági szintek léteznek?

 

Bár ez az információ elérhető a www.hog.hu/membership oldalon is, de tegyük tisztába itt, most közösen:) 

 

RENDES TAG (FULL MEMBERSHIP)

A teljes körű tagságod egy évre érvényes, és  a Harley Owners Group® minden előnyének és szolgáltatásának élvezetére feljogosít. Az egyéves tagság automatikusan jár mindenkinek, aki egy új, nem regisztrált Harley-Davidson® motorkerékpárt vásárol. A Chapter tagsági díjakat ez nem tartalmazza. Éves díja: 75

ÉLETHOSSZIG TARÓ TAGSÁG (FULL LIFE MEMBERSHIP)

 

Ha Full Life Membership tag vagy,  akkor jogosulttá válsz  a teljes körű tagsággal járó minden előnyre. Valamint kapsz egy különleges,  Full Life Membership emblémát és kitűzőt is, amely chapter szinten nem elérhető, viszont mindneki irigykedve tekint rá:)  Díja: 750

TÁRSULT TAGSÁG (ASSOCIATE MEMBERSHIP)

 

A társult tagok számos előnyre jogosultak. Nos, kedves  H.O.G. tagtársunk a döntés a te kezedben van!  Kinek és mennyi időre adod bizalmadat, vállalsz érte felelősséget. Minden társult tagot támogatnia kell egy szponzoráló,teljes körű tagnak. Amint megszűnik a támogatás, felelősségvállalás, barátság, szerelem….vagy bárhogyan is hívjuk,  az associate member társunknak fel is út, le is út. Mennie kell. Ez az élet farkastörvénye.:( Vigyázz, kit ruházol fel Associate Life Membersip státusszal!)   Éves díja:  40

ÉLETHOSSZIG TARTÓ TÁRSULT TAGSÁG  (ASSOCIATE LIFE MEMBERSHIP)

Az élethosszig tartó tagsággal rendelkező társult tagok jogosultak a társult tagsággal járó minden előnyre, valamint megkapják a különleges élethosszig tartó tagsággal rendelkezőknek járó emblémát és kitűzőt. Minden élethosszig tartó társult tagot támogatnia kell egy élethosszig tartó, teljes körű tagságú szponzoráló tagnak (amely chapter szinten nem elérhető)  Life dij:400

 

Ha Ladies of Harley H.O.G motorkerékpár tulajdonos vagy, az kiváltság. Megtiszteltetés. Légy rá nagyon büszke!

Az online profilodban tudod beállítani (my profile), és nem kerül semmi extra költségbe.

 

Ha szeretnéd a feleségedet, barátnődet, férjedet, barátodat H.O.G. felvarróval a hátán,  feszülős bőrmellényben látni, ennek feltétele a pártoló tagság!

 

Ha H.O.G. tagként új motorkerékpárt  vásárolsz, akkor egy évvel meghosszabbodik a tagságod.

Ha Life Member-ként szeretnéd átruházni akár chapter társadra, családtagodra, barátodra a tagságot, csak annyi a teendőd, hogy jelzed  a  márkakereskedődnek. A megbízott pedig majd intézkedik. 

 

Ha gyűjtöd a felvarrókat, tartsd számon, és regisztráld évről-évre a H.O.G tagságodat. A neves - 10.- 25. - évfordulók megünneplésére és jelzésére  speciális felvarró jár.  Ami azért nem semmi! Viseld,  járj elől jó példával!

 

Segítség a Nemzetközi H.O.G tagság megújítására a www.members.hog.com odalon. Lépésről-lépésre.

A weboldalra kattintva ez a kép jelenik meg:

A membership linkre kattintva pedig ez:

 

Ha új, leendő tag vagy, akkor a “join HOG” gomra kattints.

 

Ha régi tag vagy, értelemszerűen az email címeddel és a password megadásával tudsz belépni.  (ha esetleg elfelejtetted a password-ödet, akkor kattints a  "forgot password”-re.

És kapsz új lehetőséget.

 

Ha még teljesen szűz vagy a H.O.G. weboldalon akkor kattints a fekete "create account" gombra, és ezt látod: Akár végig olvastad az angol szöveget, akár nem,  a kurzort az oldal

alján helyezd az  "accept" gombra,ami  narancssárgára vált:

 

Itt megadod az  email címedet, illetve kétszer a password-ödet, ami minimum 8 karakter, kis NAGY betű és szám kombinációjából, vagy valami specialis karakterből áll.

Ha ez megvan akkor a sárga "next" gombra kattintva ez látható:

First name= a keresztnév

Middle name= közép név - ha van

Last name=vezetéknév

Country: Hungary 

Születési nap, hó, év

Gender: Male= férfi, Female= nő

Hog member id= H.O.G kártyád száma

 

Fontos, hogy pontosan úgy írd a nevedet, ahogyan a kártyádon olvasható.   Ha  nem fogadja el a rendszer, akkor próbálgasd, fel ne add!  Akár ékezetek nélkül, vagy megcserélve a vezeték és keresztnevet stb….türelemjáték:)

A "next" gombra kattintva a következő oldalon már a saját profilodat látod. Győzelem!

Itt néhány kérdésre válaszolva ( postacímed, ahová a H.O.G. magazint postázzák, aztán  hogy milyen modellt vezetsz, és hogy akarsz e új motort venni stb…Végül a "next" gombra kattintva:

Itt a két legördülő menüből kiválaszthatod az preferált tagságodat. 

 

Most már csak a kis kockában lévő "auto renew my membership”-et kell kipipálnod. Akkor elmenti az oldal a fizetési adatokat, és automatikusan levonja minden évben a megadott kártyáról a pénzt.

 

Egy  gondolat tőlem:

Azt gondolom, a magyar chapterek minden tagja élete végéig motorozni akar, és minimum 100 évig fog élni, ezért én azt javaslom mindenkinek, hogy vegye meg a "life membership"-et magának is, illetve párjának is!

Tiz év áráért megkapod egy életre, és nem kell vele bajlódni minden évben, úgyhogy ez gazdaságosabb.

Lejjebb ellenőrizd újra az adataidat, majd  a "continue" gombra kattintva:

Add meg  a bankkártya adataidat. Ha nincs ilyen,vedd kölcsön a haverodét, a főnöködét, az alkalmazottadét, vagy a feleségedét, vagy simán csak kérj meg egy utcai járókelőt, hogy adja kölcsön a bankkártyáját  két percre. Ezt odabízom, kinek hogy alakul.

Itt szintén van egy kis kocka amit ha kipipáltok a kártya adatait elmented.

(Ha a "saved methods"ra kattintatsz, akkor megjelenik a mentett kártyák adata, ami egy kattintással törölhetö bármikor.) 

Ha a kártya adatokat kitörlöd, akkor a "PAY" gomb megnyomása után kis idővel ez lesz látható a saját neveddel, kártyaszámoddal,lejárati dátummal:

Gratulálok a H.O.G. TAGSÁGODHOZ!

 

Néhány extra információ a H.O.G. tagságodhoz:

Ha Milwaukee-ba tévedsz, a H.O.G. kártyáddal ingyenesen meglátogathatod  a Harley-Davidson Múzeumot! Ez egy egész napos program, mire körbejárja az ember azt a parányi 20 hold területet.

 

Mire jogosít a H.O.G. Assistance?


Ha új motort veszel, automatikusan kapsz egy 1 éves  Assistance-t. Éves dijfizetés ellenében hosszabbítható.

Ebben az a legjobb, hogy ha lerobbansz bárhol Európában, vagy elveszíted a kulcsodat, akkor elszállítják a motorodat a legközelebbi szervizig ingyen. Ha kifogy a benzined a világ végén, akkor visznek neked és csak a benzin árát kell kifizetni.

A H.O.G. tagság nem keverendő össze a H.O.G. assistance-szel, mivel az assistance szolgáltatás nem jár a H.O.G. tagsággal!

 

Remélem a fenti információk a  segítségetekre lesznek!  Ha további segítségre van szükséged, ne kímélj, írj ide, válaszolok: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 

A Keep The  Wheels Rolling szellemében, üdvözlettel:

 Vári Zoltán ( Membership Officer - Budapest Chapter)

 

<<  Június 2023  >>
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
     1  2  3  4
  5  6  7  8  91011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

ORF

HDB

Four Rivers Chapter