Miért vagyunk mi, Budapest Chapter tagok oly kiváltságosok?

 

Mert mi mindnyájan büszkék vagyunk arra, hogy Magyarország legnagyobb és legrégebbi Harley Klub tagjai lehetünk, és mert amióta Mr. Harley és három Mr. Davidson álmodott egy nagyot 1903-ban - mert álmaikat ugyanaz a szenvedély táplálta, amely bennünk, H.O.G.® tagokban izzik - azóta minket, a Budapest Chapter tagokat is a márka iránti elkötelezettségünk, a motorjaink által megtestesített legenda, a közösen, fülig érő szájjal megtett kilométerek, a nemzetközi H.O.G. - családhoz tartozás érzése fűt.

 

 

#chapterhajó #chaptertorta #esztergomakirályiváros #motoráldás #felvonulás #pezsgő #csabinkműrepülőshowja, #vidékichapterekkelwhiskeyontherockmeghatódtunk #ölelkeztünk #ereszdelahajamtáncoltunk #heciveltúráztunk #garamigáborraldisco #tüzijáték #borkostolás #rossisvelünkörül #sztoriztunk #patakiattilakoncert #mégmindigtáncoltunk #charitypokerrun #mégannálisjobbantáncoltunk #frabiésvirágeskü #ritaszülinap #fotóalbumnézegetés #lukicsülinagyattilanosztalgia #bestofkoncert #chapterhajó #wellness #szülinapi3emelettorta #örömkönnyek #összeértaszívünk #boldogszülinapotnekünk!

Ahogyan az embereknek, a közösségeknek is van jellemük, karakterük, életkoruk. Nos, mi aztán igazán a felnőtt korba léptünk. Akarjuk vagy nem, a mi chapterünk is változik, fejlődik, köszönhetően a régi és új tagoknak. És ez viszi előre Harley-közösségünket.

A 20 éves történetünket mindannyian ápoljuk, fontosnak tartjuk. Miért? Mert örömboldogság és büszkeség ide tartozni, és jó együtt boldogan gurulni!

Sőt mi több, van egy közös szerelmünk, aminek a hangja összetéveszthetetlen, és eszement hangos. Ha süt a nap megsülünk rajta, ha esik az eső együtt ázunk, ékszerként, sőt családtagként tekintünk rá, és amikor csak tehetjük, kényeztetjük, mert a mi Harley-jaink páratlanul szép, dögös, sexy-s, és méltóságteljes motorok. Valljuk be, mindnyájan éreztünk már libabőrt a feszülő bőrdzsekik alatt, amikor együtt, csapatban motorozunk, túrára indulunk, vagy csak jampiskodunk kicsit a felvonulásokon.

A mi közösségünk ereje abban mutatkozik meg, hogy tiszteljük egymást. Igen, tudom, voltak, vannak ettől eltérő, kivételes esetek is sajnos, de mint a mesében, általában a JÓ győz a mi chapterünkben is, mert a közösséget építő, a közösségnek élményeket, örömöket adó, etikus magatartás, az szerethető.

Erre vágyunk, és ennek az érzésnek ad a mi chapterünk is teret, és ezért tudunk ilyen sokan ma este együtt ünnepelni, együtt örülni az elmúlt 20 évnek, és a következő még sokkal többnek.

 

A mi chapterünk azért is páratlan, mert a bajban segítjük, támogatjuk egymást. Ezt sokféleképpen tesszük. Van úgy, hogy csak egy jó beszélgetéssel, kávézással szerzünk egymásnak jó perceket. Van úgy, hogy tanácsokkal, munkalehetőséggel, kapcsolati tőkénket bevetve segítjük egymást az üzleti életben, és örülünk a szakmai sikereinknek. Nagyot tudunk koccintani a házasodó bikereinkre, és persze jól megtáncoltatjuk a menyasszonyt, de nem kíméljük chaptertársainkat babaszületéskor a tejfakasztó bulin sem.Ott vagyunk lábadozó társunk mögött-mellett ha kell, a kórházban is.

Nekünk, tagoknak mindenképpen értéket ad saját életünkhöz, hogy olyan klubhoz tartozunk, ahol remek társakkal/barátokkal tölthetjük az időt, akinek a családi élet, a szakma és az egyéni fejlődés területén kimagasló eredményei vannak, és mindhárom területet oly módon ötvözi, hogy az chapterünkben is példaértékű.

Nekünk, chapter tagoknak az is öröm és büszkeség, hogy az elmúlt 20 évben összeszámlálhatatlanul sok kilométert tettünk meg együtt. Már mind az 5 földrészen motoroztunk, és rengeteg ország útjait-kultúráját-ételét-italát-szokásait ismerhettük meg. Mindezt azzal a laza Harley-virtussal, hedonizmussal és pozitív életszeretetünkkel, ami minden más klubtól megkülönböztet minket.

Öröm és megtiszteltetés volt, hogy velünk ünnepelt Ross Chambers, (CEE HOG Manager) a Pannon Chapter, a Four-Rivers Chapter és a South-Hungary Chapter és az Ostrava chapter színe-java.

És akiknek ezt a 20 évünkhöz méltó születésnapot köszönhetjük? Karabély-Soós Rita, és Nagy Béla (szervezők), valamint kis csapatuk: Soós Pálma, Koltai Ildikó, Koltai Gábor, Tóth Zsuzsi, Major Jani, Ágfalvi Attila, Frabi és Virág. Dobai Attila, örökös elnökünk amerikai üzleti útja miatt csak alteregóját küldte, akit egyénként már el is indítottunk a londoni Madame Tussaud felé. :)

És ha a fenti felsorolás után kedves Biker, még többet szeretnél megtudni a fergeteges szülinapunkról, akkor látogass el IDE vagy weboldalunkra.
BOLDOG 20. SZÜLETÉSNAPOT BUDAPEST CHAPTER!

Tóth Zsuzsanna (Past Officer)

<<  November 2022  >>
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
   1  2  3  4  5  6
  7  8  910111213
14151617181920
21222324252627
282930    

ORF

HDB

Four Rivers Chapter