“A Föld forog úgyis, az élet meg szeret…”

 

06 május 2016

 16 július 2015

Motorosnak lenni olyan különleges.

“Harlisnak” lenni meg olyan cool.

Budapest Chapter tagnak lenni pedig presztízs. (www.hog.hu)

A Budapest Chapter Elnökének lenni: felelősség és megtiszteltetés.

06 október 2015

31 augusztus 2015

Hogyan kerül a motoros csizma az asztalra!? Szabó József (Dzsó) chapter társunk személyében testesül meg a válasz, ugyanis foglalkozását nézve a főváros parkjaiért, közterületeinek virágba borulásáért, zöldítéséért felelős, és ebbe a munkába évente legalább egyszer minket, motorosokat is bevon. Mi meg lelkesen hagyjuk magunkat.

10 március 2016

Ahogy hónapról hónapra egy-egy személyiségen keresztül kibontakozik a Budapest Chapterünk karaktere, merthogy közösségnek is van karaktere, érdekes belegondolni milyen erős, sokoldalú személyiségek is azok, akik ilyenné tették Chapterünket, mint amilyen. A februári tavaszi közgyűlésünkön is 5 új pártoló taggal bővültünk, erősítve ezzel azt a szellemiséget, amit a Harley Owners Group hirdet: a motorozás, a szabadság érzésének és a barátság közösségben, Chapterben történő megélésének élményét.

"Ha elfogadod önmagad a maga teljességében, kiszabadulhatsz, és a szabadság hatalom."

20 évesek lettünk! Az idén a 20. életévébe lépő H.O.G. Budapest Chapter úgy ünnepel, mintha te is része lennél, kedves Harley-tulajdonos a mi közösségünknek. Nem, mi nem csupán egy motoros klub vagyunk, hanem egy világszerte több millió tagot számláló Harley-family tagjai, akiket egyetlen szenvedély mozgat, de az nagyon: a Harley-jaink iránt érzett szerelem, és a motorozás szenvedélye. Mindezt egy olyan motoros közösségben, amit H.O.G Budapest Chapternek hívunk. Ebben a csapatban jó energiákat kaphatsz, ami feltölt, ahol számíthatsz a másikra, ahol, ha kell bajtársiasságot és segítséget nyújtunk a másiknak, ahol új dolgokat tanulhatsz, ahol fejlődhetsz.

<<  Június 2017  >>
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
     1  2  3  4
  5  6
12131415161718
19202122
262728  

Open Road Fest

HDB

Four Rivers Chapter