MEGHÍVÓ

Kedves Chaptertagok, Tagjelöltek, Tagtársak!

 

Ezúton hívunk meg a H.O.G. Budapest Chapter Hungary tavaszi közgyűlésére.

Helyszín: Bázis, Faloda Étterem, 1112 Budapest, Neszmélyi köz 3.

Időpont: 2019. március 26. kedd: 18:00 óra

 

Tervezett napirendi pontok:

1. Elnöki beszámoló az őszi (2018) közgyűlés óta eltelt időszakról                         Ea: Buza Sándor (Director)
2. Új Rendes tagok és Tagjelöltek felvétele                                                          Ea: Vári Zoltán (Membership Officer)
3. Döntés az Alapszabály módosításáról                                                                Ea: dr. Nagy Gábor (Alelnök)
4. Az új Head Road Captain megválasztása​                                                           Ea.: Buza Sándor (Director)
5. a 2018-as év zárszámadása                                                                             Ea: Tarró István (Treasurer)
6. 2019. évi költségvetési terv előterjesztése                                                       Ea: Tarró István (Treasurer)
7. 2019. évi túraterv és programok ismertetése                                                     Ea: Buza Sándor (D)/Karabély-Soós Rita(AO)
8. 2019. évi Open Road Fest előkészületei                                                              Ea: Dobai Attila (ORF Főszervező)
9. A Közgyűlésen résztvevők egyéb felvetései

 

A közgyűlés egyszerű többséggel, azaz 50% + 1 részvételi aránnyal határozatképes. Határozatképtelenség esetén a megismételt közgyűlést 2019. március 26. 18:15-re hívom össze. A megismételt közgyűlés – az eredetileg meghirdetett helyen, az eredeti napirendi pontokkal – a tagok létszámától függetlenül határozatképes.

A közgyűlési meghívó kézbesítésétől számított 5 napon belül a tagok és az egyesület szervei a közgyűlést összehívó szervtől vagy személytől a napirend kiegészítését kérhetik, a kiegészítés indoklásával.

Mindenki megjelenésére számítok! 

A Rendes tagokon túl minden egyéb tagunkat is szeretettel várjuk, hogy az eseményen tanácskozási jelleggel részt vegyen.

A szavazóképesség alapfeltétele, a közgyűlés időpontjáig befizetett/megújított 2019. évi H.O.G. Budapest Chapter, és a nemzetközi HOG tagdíj.

Szeretném felhívni mindenkinek a figyelmét, hogy alapszabályunk értelmében az egyesület rendes tagja csak az lehet, aki évente minimum 2 Chapter rendezvényen vagy túrán és minimum 1 közgyűlésen részt vesz!

 

Üdvözlettel:

_____________________________________________________

Buza Sándor, a H.O.G. Budapest Chapter Hungary Elnöke

Budapest, 2019.03.08

A szabályok tényleg azért vannak, hogy felrúgjuk őket?

A tavaszi szezonnyitó és az őszi szezonzáró már úgy szerepel a naptárunkban, mint a családi születésnapok. Tavasszal már alig bírunk a vérünkkel az új távolságok meghódítása miatt, ősszel pedig az év során megtett kilométerek bűvkörében, a retinánkba beégetett tájakkal köszönünk el a benzingőztől a téli hónapokra. Hiába, ilyenkor a magyar H.O.G. Chapter tagok és free bikerek apraja-nagyja igyekszik megszellőztetni a csodavasaikat az Andrássy úton, meg aztán húzni egy kövéret az Alagútban, hogy már a Lánchídon is tudják, a város leglátványosabb motoros felvonulása érkezik, szebbnél-szebb Harley-Davidsonokon. Mind a 4 hazai Chapter képviselteti ilyenkor magát, és büszkén lebegteti a zászlóit a Hősök terén, a közös fotózáson.

Miről szól a mi 20. születésnapunk? Miért vagyunk mi, Budapest Chapter tagok oly kiváltságosok? Dobai Attilával, a Budapest Chapter  Alapítójával következő gondolatokra jutottunk:  

What is our 20th birthday about? Why are we Budapest Chapter members so privileged? Attila D. the Founder and I would like to share some ideas about it:

 

MONITOROK TAMÁSI ÁRON ISKOLÁNAK!

Kedves Chapter Tag, Rendes Tag és Tagjelölt Harley Davidson Tulajdonos!
Szeretettel várunk a H.O.G. Budapest Chapter Hungary közgyűlésére. 

Helyszín: Bázis, Club 66 Étterem, 1112 Budapest, Neszmélyi köz 3.

Időpont: 2016. február 16. kedd: 18:00 óra

 Ahol többek között Új Rendes tagok és Tagjelöltek felvételére kerül sor. 

Valamint fókuszban a Budapest Chapter fennállásának 20. évfordulójával kapcsolatos jubileumi ünnepségsorozat.

Szavazóképesség feltétele a Rendes CHAPTER tagság mellett az élő nemzetközi H.O.G. tagság megléte! 

Tagjelölté válás feltétele a bővebb leírásban található.

További információkért keresd Vári Zoltán Membership Officert a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  címen, vagy Karabély-Soós Rita Activities Officert a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.–on vagy a +36209606960-as telefonszámon.

A 2015-ös motoros szezonjához méltóan, jókedvűen, mosolygósan, barátságban, napsütésben zártuk az idényt. 
Az égiek velünk voltak, az idő tökéletes volt a hagyományos budapesti örömmotorozós felvonuláshoz, amelyen 120 motorral vettünk részt, majd az azt követő Szezonzáró Partyhoz, ahol a Harley Davidson Budapest márkakereskedés látott vendégül mindannyiunkat. A csülkös bableves és a lekváros bukta mellől nem hiányzott a rock zene és a jó hangulat sem. 

Budapest Chapter - rendkívüli Chapter klubest - Ross Chambers (Central Esterneurope HOG Manager) látogatása a Locavore étteremben.
Ismét kellemes hangulatú vidám Harley estét töltöttünk együtt és Ross Chabers - Central Esterneurope HOG Managerel, aki megosztotta velünk elképzeléseit, és a HOG élettel kapcsolatos jövőképét.

Mi, Budapest Chapter  tagok ki nem hagynánk  egyetlen Harley Festet sem! Mert magával ragadó a légkör, mert  a régi és az új barátokkal napestig van mit megvitatni a már hagyományos Csüli-féle lecsó party-n, mert a festői szépségű  Balaton-felvidék igazi örömmotorozás számunkra, és mert minden évben  rácsodálkozunk, hogy itt a világ nem is annyira különböző, hiszen a chapter feeling, a közösséghez tartozás öröme, a HARLEY- spirit, és a jó hideg sör  új értelmet nyer ezen a hétvégén Alsóörsön.

<<  Február 2023  >>
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
    1  2  3  4  5
  6  7  8  9101112
13141516171819
20212223242526
2728     

ORF

HDB

Four Rivers Chapter