A szabályok tényleg azért vannak, hogy felrúgjuk őket?

A Faterok motoron című film 4 polgárt pukkasztani szándékozó hőse John Travoltával az élen valószínűleg megvétózná – ha tehetné - a Csoportos Motorozás Szabályai-t. No de miért is? Hiszen ők négyen nem egy 60 főt számláló motoros közösséget építettek a filmvásznon, mint mi, nem készültek országhatárokat átszelő túrákra, ők csupán négy jóbarátként meg akarták mutatni, hogy mitől is döglik a légy érett férfikorban, amikor a sikeres üzletember az Armaniját arra a bizonyos narancs-fekete emblémával ellátott bőrdzsekire váltja. És rövid ideig bár, de minden olyat csinál, amit előtte és utána sem soha. „Életkoruk 202, foguk száma 22.” :)

Buza Sándor Elnök vezetésével a Budapest Chapter Elnöksége kidolgozta, és ismertette az őszi Közgyűlésen a tagsággal ezt a fontos, mérföldkőnek számító belső használatú motoros bibliát. Reformgondolatokat tartalmaz a Szervezeti Működési Szabályzat is, amelynek megszületése évek óta felmerülő igény volt. Kimondja, hogy a H.O.G. Budapest Chapter Hungary tagjának lenni szabad döntés következménye, mely tagság megszerzett jogokkal és vállalt kötelezettségekkel jár.

Az egyesületünk céljait az alábbiakban határozza meg:
•A hazai motoros közlekedési kultúra ápolása, terjesztése a „motor - természet - ember” harmóniájának szellemében.
•A H.O.G. elvei és célkitűzései alapján a nemzetközi Harley-family baráti motoros közösségének erősítése a túrákon és programokon való aktív részvétellel.

A szezonvégi, csodálatos színekben pompázó október-november most nem elsősorban a naptárainkban tornyosuló túrák sokaságáról, hanem az értékelésekről, a 2018-as év tervezéséről és a hazai H.O.G. élet vezetőinek találkozásáról szólt a Közép-Kelet Európai Direktorok Meetingjén Kecskeméten.

inline_vc76a690d4e963b711f6c388bd232fa4_24b271c7b0df.jpgA középkorban minden lovag arra vágyott, hogy bekerülhessen Artúr király kerekasztal lovagjai közé, de ezt a megtiszteltetést csak nehezen lehetett kivívni. Ha valamelyik lovag meghalt, az üres szék fölött megjelent annak a neve, aki méltó a hely elfoglalására. Nos, ez a hasonlat kicsit ugyan túlzás, mert a H.O.G. vezetőség társadalmi munkában végzett, szabadidőt-fáradtságot nem kímélő feladat, de tény, hogy megtiszteltetés is.

A South Hungary Chapter Sarok Antal Elnök vezetésével példásan jól megszervezett Direktor Meetingnek adott otthont. A megbeszélés délutáni 3 órán keresztül tartott, viszont ezidő alatt a klubtársaink remekül szórakoztak a csocsó-darts versenyeken. A páros, egyenes kieséses bajnokság győzteseként az esti Márton-napi ízletes libavacsoránál a Budapest Chaper colorral a hátán Ágfalvi Attila és Vári Zoli hozhatta el a bajnoki címet.

Ross Chambers, régiónk managere kiemelte, hogy Magyarországon 4,5%-kal nőtt a H.O.G. tagok száma 2017-ben, valamint kérte a H.O.G. elvek és szellemiség terjesztését a tagság körében. Hangsúlyozta a Harley-márka építését is a kommunikáció, marketing területén, hiszen ez az a platform, ahol a social media segítségével még vonzóbbá tudjuk tenni a chapter életet.

inline_y18f0fe0b2a71cda776f1239af1ccab6_fdf2e20782fc.jpgAz est egyik fénypontja – a hindu táncos és a bűvész műsorán kívül – a H.O.G. HERO díjak átadása volt. Sarok Tony meghatódva vette át HERO díját, pedig ő aztán igazán HERO, hiszen az elmúlt 15 évben arculatformálóan meghatározó egyénisége a hazai H.O.G. életnek. De forró kézfogás illette Havasi Nándit és Virág Krisztiánt, a Four Rivers Chapter alapítóját és jelenlegi Elnökét, valamint Vári Zolit is, mint a 2017-es év H.O.G. HERO-it. Reméljük, lendületük még sokáig tart, és viszi tovább a legendát rendületlenül.

A keddi Közgyűlésünkön kellemes füstölt kolbász illat lengte kürül az Elnökség beszámolóit, ugyanis átvehettük a 21. Békéscsabai Kolbászfesztiválon közösen gyúrt chapter kolbászokat a lelkes szervezőtől, Vári Zolitól. Chapterünket csak egy maroknyi csapat képviselte az idén a kolbászfesztiválon, de az nagyon. A képeken keresztül a hangulatból ITT meríthettek bővebben.

 

inline_bdb206d5bacf21b503abfe5a4297092e_db0463e7f587.jpg
A közös kolbászaink finom illatával, a 2018-as túranaptár Toszkánától egészen a Tiszatón keresztül a spanyol tengerpartig húzódó túratervek elfogadásával az idei évben is megtettük amit a Harley-vírtus megkövetelt tőlünk. Mert H.O.G. tagnak lenni, jó! :)

LIVE TO RIDE! RIDE TO LIVE!Tóth Zsuzsanna
Budapest Chapter Alelnök


 

<<  Január 2022  >>
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
       1  2
  3  4  5  6  7  8  9
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      

ORF

HDB

Four Rivers Chapter