Mi, Budapest Chapter  tagok ki nem hagynánk  egyetlen Harley Festet sem! Mert magával ragadó a légkör, mert  a régi és az új barátokkal napestig van mit megvitatni a már hagyományos Csüli-féle lecsó party-n, mert a festői szépségű  Balaton-felvidék igazi örömmotorozás számunkra, és mert minden évben  rácsodálkozunk, hogy itt a világ nem is annyira különböző, hiszen a chapter feeling, a közösséghez tartozás öröme, a HARLEY- spirit, és a jó hideg sör  új értelmet nyer ezen a hétvégén Alsóörsön.

 

Mert sörből, barátokból, kilométerekből,Harley-ból  nekünk soha nem elég!!!

Az idén visszatértünk hagyományainkhoz, és Luki szervezésében újra a Chapter sátorban gyülekeztünk késő délutánonként, hogy örüljünk a találkozásnak, és hogy az elmúlt egy év és a következő szezon túráit megvitassuk. Szerdától vasárnap hajnalig a hazai és külföldi HOG-os életforma és életérzés megtestesítőjévé vált a chapter sátrunk. dr Miholek István, az idén megválasztott új Elnökünk vezetésével napfelkeltéig recsegett lábunk alatt a padló, és énekeltük közösen a Born to be wild megunhatatlan dallamait.

Külön öröm számunkra, hogy számtalan volt-már kilépett-és szíve visszahúzó - tagunk is kért és kapott chapter karszalagot, hogy velünk nosztalgiázzon kicsit, mert aki egyszer a Budapest Chapter tagja volt, és megtapasztalta ezt az érzést, az visszavágyik. 

A másik fontos üzenete a HOG sátornak, hogy a hazai és külföldi HOG tagokat is a keblünkre ölelhettük. Megvendégeltük némi sör erejéig a Prága és Bratislava Chapterek, a Nyír és a South Hungary Chapter tagokat, valamint a Four Rivers is velünk tombolt a rock-and-rollra. Szuper, hogy velünk voltatok, jövőre,veletek, ugyanitt!!!

No és a csúcspont….a szombati felvonulás!  Azért van ott hang- és lóerő, ahol 12.000 motor kb. 20 km hosszan kígyózik a Balaton-felvidéki szőlők, dombok között. Sokan csak erre az eseményre érkeznek az ország minden tájáról! Igazi őrület!  A Budapest Chapter, mint mindig, vezeti a sort lobogtatva  chapter zászlóinkat, integetve a motorjainkban gyönyörködő nézőseregnek.

Ez az önfeledt, baromi jó  hangulatú ( a fotók önmagukért beszélnekJ ),  5 napos happeningje a  motoros társadalomnak az egymásra találás öröme,  a  húzzunk egy kövéret izgalma a Poker Runon vagy csak úgy, öncélúan, a hazai és nemzetközi HOG tagokkal való beszélgetés a záloga a:

JÖVŐRE…VELED….UGYANITT….. érzésnek.

Mert MINDENKIBEN VAN EGY KIS HARLEY, de leginkább bennünk, Budapest Chapter tagokbanJ !!!

Tóth Zsuzsanna, past officer 

<<  November 2022  >>
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
   1  2  3  4  5  6
  7  8  910111213
14151617181920
21222324252627
282930    

ORF

HDB

Four Rivers Chapter