Május 31-én szerény kis csapatunk Head Road Captain-nünk, Péter vezetésével elmotorozott Soltra, a Vécsey Károly Művelődési Ház és Könyvtár parkjába, mivel a gyermeknapra voltunk hivatalosak Kelemen Miki jóvoltából. Solt

 

Solt, gyermeknap élménybeszámoló:

Május 31-én szerény kis csapatunk Head Road Captain-nünk, Péter vezetésével (az enyém otthon is) lemotorozott Soltra, a Vécsey Károly Művelődési Ház és Könyvtár parkjába, mivel a gyermeknapra voltunk hivatalosak Kelemen Miki jóvoltából.

Lencsés Sándorné Panni igazgatónő és férje Lencsés Sándor, aki a SOLTI BIKÁK oszlopos tagja, valamint a még jelenlévő SOLTI BIKÁK (Tóth Laci, Pici Papp István, Vincze Péter) nagyon nagy szeretettel fogadtak bennünket, igazi nagy emberek óriási szívvel, és hatalmas erővel!!! A SOLTI BIKÁK tavaly megnyerték a mesztegnyői rétesfesztiválon a kötélhúzó versenyt, ahol a Budapest Chapter is részt vett, innen az ismeretség.

Amikor megérkeztünk, a gyerekeknek nagyon nagy élmény volt a hatalmas, csillogó és dübörgő masinákat látni. A gyermeknapon már javában tartott a rendezvény, volt ugrálóvár, arcfestés, kötélhúzás, majd jött a motoroztatás. Először félszegen jelentkeztek a gyerekek is és a szülők is, de amikor látták, hogy mindenki „egyben” tért vissza, felbátorodtak, és alighanem az összes solti gyerek benn állt a sorban. A mosolygós gyermekarcokat látva nyugodtan kijelenthetem, hogy amiért jöttünk, az megvalósult, a fiúk kitettek magukért, óriási örömmel és felejthetetlen élménnyel térhettek haza a kicsik.

A motoroztatás után következett a Chapterfotók elkészítése, mindenki beállt, és a solti polgármester, Kalmár Pál közreműködésével (Ő tartotta a Chapter colort) elkészültek a fotók (köszönet Madaras Lászlónak, aki a fotókat készítette és a rendelkezésünkre bocsátotta).

Ezután meglepetés ebéd következett, egy hatalmas bogrács töltött káposzta érkezett, mindenki örömére. A kényes pesti gyomrok tulajdonosai visszafogottan kértek (én rögtön kiadós adagot és plusz káposztát). Miután mindenki kétszer kért, próbáltuk „elővezettetni” az „Isteni töltött káposzta” elkövetőjét, Krammer Zoltánt (aki egyébként is szakács), hogy egy közös Chapterfotót készítsünk vele, mivel nagymértékben hozzájárult az elégedettségi mutatónkhoz, de sajnos nem sikerült. Legközelebb ne engedjétek szökni!!!

A kiadós ebéd után Gáborunk megpróbált a fűben regenerálódni, de nem hagyták neki, mert Panni végigvezetett minket a Vécsey Kastélyban található könyvtáron - amelyre méltán büszke lehet Ő is, és a város is -. Hosszasan hallgattuk az érdekes történeteket a kastély lakóinak életéről.

Ezek után a SOLTI BIKÁK elvittek minket a klubházukba (többünk megjegyezte, milyen jó lenne Chapter klubnak), megnéztük a díjakat, a fényképeket, emlékeket, ismét összeállt a csapat a közös fotózáshoz, és egy utolsó kortyintás után elindultunk hazafelé egy nagyon kellemes nap emlékével a tarsolyunkban.

Köszönjük SOLTI BIKÁK, köszönjük Panni, és mindenkinek, hogy ilyen szívélyes társaságban, és ennyire tartalmasan tölthettük el Solton - nem utoljára - a vasárnap délutánunkat.

 

Tolnay Andrea

<<  November 2022  >>
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
   1  2  3  4  5  6
  7  8  910111213
14151617181920
21222324252627
282930    

ORF

HDB

Four Rivers Chapter