Május 30-án megint felkerekedtünk, és Frabi vezetésével egy rövid, és forró motorozással megérkeztünk a Gigamachine Diner Amerikai Étterem megnyitójára. 

 

Mindenki lehűtötte magát egy jeges, gyöngyöző drinkkel, aztán csillapítottuk éhségünket, Áki egy Gigaburgerhez fogott hozzá késsel-villával, de lehujjogtuk, úgyhogy igazi hero módjára megküzdött vele! A PRISON BAND hangulatos élőzenéje mellett üdvözöltük a régi ismerősöket, beszélgettünk, és közben megnéztük a Gigamotorokat, Hotrodokat. Nagy örömünkre később Zsuzsi is csatlakozott Lukiékkal. A forróságot azonban semmi sem csillapította, úgyhogy a társaság fele felkerekedett, hogy Esztergomban a Bazilika árnyékában, meglehetős jókedvvel (István beindította a fantáziánkat és az arcizmainkat) megörökítsük magunkat egy Chapterfotón. Aztán elindultunk Szentendrére a Duna-parti fagyizóba, hogy méltó befejezése legyen az estének. Frabi, neked köszönjük az ötletet, a Gigamachine-nak a Gigaburgereket, egyébként pedig hálásak vagyunk a napsütésért és Csülinek az esti fagyiért.

Láttunk jó kis mocikat, érdekes embereket, napsütéses kanyargós utat, és legfőképpen láttuk egymást, így jó társaságban voltunk, motoroztunk, ettünk, ittunk, valójában megfelelt a szombat délutáni elvárásainknak!

 

Tolnay Andrea

<<  Február 2023  >>
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
    1  2  3  4  5
  6  7  8  9101112
13141516171819
20212223242526
2728     

ORF

HDB

Four Rivers Chapter