A szabályok tényleg azért vannak, hogy felrúgjuk őket?

A tavaszi szezonnyitó és az őszi szezonzáró már úgy szerepel a naptárunkban, mint a családi születésnapok. Tavasszal már alig bírunk a vérünkkel az új távolságok meghódítása miatt, ősszel pedig az év során megtett kilométerek bűvkörében, a retinánkba beégetett tájakkal köszönünk el a benzingőztől a téli hónapokra. Hiába, ilyenkor a magyar H.O.G. Chapter tagok és free bikerek apraja-nagyja igyekszik megszellőztetni a csodavasaikat az Andrássy úton, meg aztán húzni egy kövéret az Alagútban, hogy már a Lánchídon is tudják, a város leglátványosabb motoros felvonulása érkezik, szebbnél-szebb Harley-Davidsonokon. Mind a 4 hazai Chapter képviselteti ilyenkor magát, és büszkén lebegteti a zászlóit a Hősök terén, a közös fotózáson.

Miről szól a mi 20. születésnapunk? Miért vagyunk mi, Budapest Chapter tagok oly kiváltságosok? Dobai Attilával, a Budapest Chapter  Alapítójával következő gondolatokra jutottunk:  

What is our 20th birthday about? Why are we Budapest Chapter members so privileged? Attila D. the Founder and I would like to share some ideas about it:

 

MONITOROK TAMÁSI ÁRON ISKOLÁNAK!

Kedves Chapter Tag, Rendes Tag és Tagjelölt Harley Davidson Tulajdonos!
Szeretettel várunk a H.O.G. Budapest Chapter Hungary közgyűlésére. 

Helyszín: Bázis, Club 66 Étterem, 1112 Budapest, Neszmélyi köz 3.

Időpont: 2016. február 16. kedd: 18:00 óra

 Ahol többek között Új Rendes tagok és Tagjelöltek felvételére kerül sor. 

Valamint fókuszban a Budapest Chapter fennállásának 20. évfordulójával kapcsolatos jubileumi ünnepségsorozat.

Szavazóképesség feltétele a Rendes CHAPTER tagság mellett az élő nemzetközi H.O.G. tagság megléte! 

Tagjelölté válás feltétele a bővebb leírásban található.

További információkért keresd Vári Zoltán Membership Officert a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  címen, vagy Karabély-Soós Rita Activities Officert a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.–on vagy a +36209606960-as telefonszámon.

A 2015-ös motoros szezonjához méltóan, jókedvűen, mosolygósan, barátságban, napsütésben zártuk az idényt. 
Az égiek velünk voltak, az idő tökéletes volt a hagyományos budapesti örömmotorozós felvonuláshoz, amelyen 120 motorral vettünk részt, majd az azt követő Szezonzáró Partyhoz, ahol a Harley Davidson Budapest márkakereskedés látott vendégül mindannyiunkat. A csülkös bableves és a lekváros bukta mellől nem hiányzott a rock zene és a jó hangulat sem. 

Budapest Chapter - rendkívüli Chapter klubest - Ross Chambers (Central Esterneurope HOG Manager) látogatása a Locavore étteremben.
Ismét kellemes hangulatú vidám Harley estét töltöttünk együtt és Ross Chabers - Central Esterneurope HOG Managerel, aki megosztotta velünk elképzeléseit, és a HOG élettel kapcsolatos jövőképét.

Mi, Budapest Chapter  tagok ki nem hagynánk  egyetlen Harley Festet sem! Mert magával ragadó a légkör, mert  a régi és az új barátokkal napestig van mit megvitatni a már hagyományos Csüli-féle lecsó party-n, mert a festői szépségű  Balaton-felvidék igazi örömmotorozás számunkra, és mert minden évben  rácsodálkozunk, hogy itt a világ nem is annyira különböző, hiszen a chapter feeling, a közösséghez tartozás öröme, a HARLEY- spirit, és a jó hideg sör  új értelmet nyer ezen a hétvégén Alsóörsön.

Találkozunk Alsóörsön, vaaaagy.....:
 
Közös levonulás a Harley Davidson Budapest szervezésében,dr. Miholek Isvtán Elnökünk vezetésével:
 
RAJT: 2015. június 10-én 14:00-kor a  bázisról (1112 Budapest Neszmélyi köz 3.) - Nem kizárólag Budapest Chapter Tagoknak, de két kereke legyen a járműnek, amivel érkezik és közlekedhessen az autópályán:) 
  Szigorúan feltankolva, felmatricázva - (természeresen autópálya matricára gondolunk)
  Aki már korábban megérkezett Alsóörsre és részt vesz a szerdai Helmeci Peti és Buza Sanyi által vezetett túrán, a balatonakarattyai MOL benzinkúton várja a Budapestől érkező csapatot 15:00-tól, hogy közösen tömeghatást keltve együtt érkezzünk meg a 
  CÉLHOZ, Alsóörsre, a fesztivál helyszínére.
<<  Február 2019  >>
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
      1  2  3
  4  5  6  7  8  910
11121314151617
18192021222324
25262728   

Open Road Fest

HDB

Four Rivers Chapter