H.O.G. Chapter tagnak lenni olyan sexy, fancy meg cool. Ugye?

20 február 2017

A legújabb hírek

CSAPJUNK BELE, 2017-BEN IS LIVE TO RIDE, RIDE TO LIVE!

18 január 2017

A tavaszi szezonnyitó és az őszi szezonzáró már úgy szerepel a naptárunkban, mint a családi születésnapok. Tavasszal már alig bírunk a vérünkkel az új távolságok meghódítása miatt, ősszel pedig az év során megtett kilométerek bűvkörében, a retinánkba beégetett tájakkal köszönünk el a benzingőztől a téli hónapokra. Hiába, ilyenkor a magyar H.O.G. Chapter tagok és free bikerek apraja-nagyja igyekszik megszellőztetni a csodavasaikat az Andrássy úton, meg aztán húzni egy kövéret az Alagútban, hogy már a Lánchídon is tudják, a város leglátványosabb motoros felvonulása érkezik, szebbnél-szebb Harley-Davidsonokon. Mind a 4 hazai Chapter képviselteti ilyenkor magát, és büszkén lebegteti a zászlóit a Hősök terén, a közös fotózáson.

Miért vagyunk mi, Budapest Chapter tagok oly kiváltságosok?

 

Mert mi mindnyájan büszkék vagyunk arra, hogy Magyarország legnagyobb és legrégebbi Harley Klub tagjai lehetünk, és mert amióta Mr. Harley és három Mr. Davidson álmodott egy nagyot 1903-ban - mert álmaikat ugyanaz a szenvedély táplálta, amely bennünk, H.O.G.® tagokban izzik - azóta minket, a Budapest Chapter tagokat is a márka iránti elkötelezettségünk, a motorjaink által megtestesített legenda, a közösen, fülig érő szájjal megtett kilométerek, a nemzetközi H.O.G. - családhoz tartozás érzése fűt.

 

Miről szól a mi 20. születésnapunk? Miért vagyunk mi, Budapest Chapter tagok oly kiváltságosok? Dobai Attilával, a Budapest Chapter  Alapítójával következő gondolatokra jutottunk:  

What is our 20th birthday about? Why are we Budapest Chapter members so privileged? Attila D. the Founder and I would like to share some ideas about it:

 

MONITOROK TAMÁSI ÁRON ISKOLÁNAK!

Kedves Chapter Tag, Rendes Tag és Tagjelölt Harley Davidson Tulajdonos!
Szeretettel várunk a H.O.G. Budapest Chapter Hungary közgyűlésére. 

Helyszín: Bázis, Club 66 Étterem, 1112 Budapest, Neszmélyi köz 3.

Időpont: 2016. február 16. kedd: 18:00 óra

 Ahol többek között Új Rendes tagok és Tagjelöltek felvételére kerül sor. 

Valamint fókuszban a Budapest Chapter fennállásának 20. évfordulójával kapcsolatos jubileumi ünnepségsorozat.

Szavazóképesség feltétele a Rendes CHAPTER tagság mellett az élő nemzetközi H.O.G. tagság megléte! 

Tagjelölté válás feltétele a bővebb leírásban található.

További információkért keresd Vári Zoltán Membership Officert a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  címen, vagy Karabély-Soós Rita Activities Officert a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.–on vagy a +36209606960-as telefonszámon.

A 2015-ös motoros szezonjához méltóan, jókedvűen, mosolygósan, barátságban, napsütésben zártuk az idényt. 
Az égiek velünk voltak, az idő tökéletes volt a hagyományos budapesti örömmotorozós felvonuláshoz, amelyen 120 motorral vettünk részt, majd az azt követő Szezonzáró Partyhoz, ahol a Harley Davidson Budapest márkakereskedés látott vendégül mindannyiunkat. A csülkös bableves és a lekváros bukta mellől nem hiányzott a rock zene és a jó hangulat sem. 

Budapest Chapter - rendkívüli Chapter klubest - Ross Chambers (Central Esterneurope HOG Manager) látogatása a Locavore étteremben.
Ismét kellemes hangulatú vidám Harley estét töltöttünk együtt és Ross Chabers - Central Esterneurope HOG Managerel, aki megosztotta velünk elképzeléseit, és a HOG élettel kapcsolatos jövőképét.

<<  Június 2017  >>
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
     1  2  3  4
  5  6
12131415161718
19202122
262728  

Open Road Fest

HDB

Four Rivers Chapter